26 June 2010

Narod'un Bekarlığa Vedası

Narod'un bekarlığa veda partisine katılan tüm kızlar perşembe günü Aşk-ı Memnu yu izleyince bizden kopya çektiklerini düşünmüş:)))

Nedenini sorarsanız tabii ki de behlül maskeleri derim :))) Yani bizim için biricik Kıvanç Tatlıtuğumuz:) Yakışıklı insan. Tabi Nihal için damat :))

Naroda Bridal party yapmıştık. Düğün gününden 2 gün önce 21 Mayısta ise kız kıza bir girls night yapalım dedik. E öyle kuru kuru da olmaz tabi:) Mekan olarak Nışantaşındaki Scotch Club belirlendi. Ne yapalım ne edelim derken kolye şeklindeki shot bardakları geldi aklımıza. Zaten yurtdışında örnekleri olan bu bardakları kendimiz yapalım dedik ve rengarenk zincirler aldık. Shot bardaklarını da delip zincirleri içlerinden geçirdik. Üzerlerine de zincilerin renklerinde fiyonklar yapıştırdık. Rengarenk zincirlerin de görünmesi için tüm kızlardan siyah giyinmesini rica ettik. Sadece gelin beyaz giyecek ve bizden ayrı olacaktı:))
Herkesin kafasına da birer tüylü taç aldık narodla beraber. Hatıra olarak saklanması için.

Bekarlığa veda partisi olduğuna göre yakışıklılarla dolu bir gün olsun istedik. İstemekle yetinmedik ve hayata geçirdik:))

Gördüğünüz gibi o gece tüm yakışıklı aktörler Narod'un masasındaydı:))) Brad Pitt mi dersiniz Jesse Metcalfe mı dersiniz. Kimi ararsanız ordaydı. Ve tabii ki Kıvanç Tatlıtuğ da :)))

Gelin görün ki bu perşembe akşamı bi baktık ki Nihale yapılan bekarlığa veda partisinde aynı Kıvanç maskeleri:)) Yani aynı resmi almışlar maske yapmışlar :))) Yok ellerinde kanlısı canlısı varken neden farklı bi foto koymamışlar hayret ettim:)))

Neyse , mekanımız Scotch olunca Melisa'nın ağzından Scotch Brite? Scotch ve Bride? kelimeleri döküldü:))
Ardından ortaya şöyle bir şey çıkıverdi:))

Boynuna asılı bir adet The Scotch Bride kuşağı :)) beline bir tülden etek ve de minik bir scotch brite dan yapılmış gelin:))) onu da boynunda görebilirsiniz:))))
Daha yakın bi fotosunu bulur bulmaz ekleyeceğim

Olaylı geceden bir kaç foto hemen aşağıda:)



Gecenin sonunda elimizde kalan fotoğraflar paha biçilemezdi :))) Kesinlikle tavsiye ederizz:))))

1 comment:

  1. Hay maşallah =D
    Erkeklerinkini merak ettim şuan, dıdıdıdımmm (;

    ReplyDelete

Bunlar da hoşunuza gidebilir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...