13 January 2011

Nadin's Bridal Shower


Nikahımızdan 1 hafta sonra bana sürpriz bir parti düzenlemişler. Nikahımız siyah beyaz damask deseniyle olduğu için shower'ımı da aynı konsept üzerine kurmuşlar.


Süper bir tatlı masası düzenlenmişti. Fazla bir şey söylemeye gerek yok zaten resimler her şeyi anlatıyor:))) Fotoğrafları daha büyük görebilmek için üzerlerine tıklamanız yeterli :))


Misafirlerin masası da siyah krem olarak düzenlenmiş, centerpieceler, peçeteler, peçetelikler, pipetler, hepsi damask konseptine göre hazırlanmıştı.


Misafirlere verilmek üzere hazırlanan paketler de beyaz altın ve siyah renk tonlarında süslenmişti. Herkesin duygu ve düşüncelerini yazması için bir de fotoblok hazırlamışlardı. Şemsiyem de siyah dantel desenliydi. Kenarlarında da krem fiyonklar sallanıyordu :))


Kardeşim ve eşimin kardeşi için "Baldız to be" ve Görümce to be " yazılı tshirtler hazırlanmıştı. Benim için ise Bride to be tshirtü elime kurdelelerden yapılmış çiçek buketi , başıma yine kurdelelerden yapılmış bir taç ve duvak hazırlanmıştı. Yengem de giymem için tülden yapılmış bir etek getirmişti. :)) Düğün telaşı ve heyecanının arasında bu kadar güzel düzenlenmiş bir sürpriz parti gerçekten çok hoşuma gitti. İnsan bir kaç saat de olsa kafasındaki bütün yorucu düşüncelerden kurtuluyo ve bütün ilginin kendi üzerinde olduğu çok güzel bir zaman geçiriyo. Umarım siz de resimlere bakarken benim yaşadığım duyguları biraz da olsun hissedebilmişsinizdir :)))






0 yorum:

Post a Comment

Bunlar da hoşunuza gidebilir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...