30 June 2010

Hakkımızda çıkan ilk blog yazısı :)))

Daha önce hakkımızda ekşi ,itü ve uludağ sözlüklerde başlıklar açılmıştı ama ilk defa bir blogda hakkımızda yazı yazıldı:))
Bu bizi ne kadar heyecanlandırdı ve mutlu etti size anlatamam:))
Happily Ever After takip ettiğim sayılı bloglardan biridir. Düğün arifesinde olan benim gibileri için her türlü yararlı bilginin olduğu ve bilgisayarımı açtığımda kontrol etmeden geçemediğim bir blog.

Daha Jabaven oluşumuna girmeden bu blog'un yazarları Gelin'e ve Azra'ya mail atmıştım ki bu sene evlenen çok arkadaşımız var bekarlığa veda veya shower yaparsam resimleri sizinle paylaşırım diye. Ama aradan zaman geçti ve biz kendimizi burada bulunca biz de blogumuzu gönderdik bakmaları için.

Ardından gelen hakkımızda yazı yazma teklifini görünce havalara uçtuk resmen:)) Kızlarla ufak bir taslak hazırladık ve gönderdik Gelinn 'e. Bu sabah ise kendi yazımızı görünce tüylerimiz diken diken oldu:))) Yazıya ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli:)))

Gelinn 'e ve Azra'ya bu güzel jestleri için çook çook teşekkür ediyoruzz:))) Biz minik adımlarımızı atmaya çabalarken arkamızdan destek olup düşmememizi sağlayan herkese de burdan sevgilerimizi iletiyoruz. İyi ki varsınız:))

Herkese mutlu günlerr

1 comment:

  1. Biz henüz emekliyoruz, ve birden koşmaya başlamaktansa emeklemenin tadına varmak istiyoruz...

    Gelinn ve Azraya teşekkürler...sevgiler

    ReplyDelete

Bunlar da hoşunuza gidebilir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...