06 August 2010

Yoğun 2 Hafta:))

Geçtiğimiz hafta ve bu hafta biraz koşturmacalı biraz heyecanlıydı. 31 Temmuz için 4 adet Bridal shower tshirtü ve bir adet oyun , geçen hafta da yazdığım yazıda görüldüğü üzere de bir adet doğumgünü hazırlamamız gerekiyodu. Aynı zamanda bu hafta çarşamba günü en miniminnacık kuzenim dünyaya geldi ve onun için de hastane odasına süsleme ve gelecek misafirlere dağıtılmak üzere şekerlemeler hazırladık. Bugün ise yapılacak bir kına gecesi için paketler hazırladık ve yarın yapılacak bir bekarlığa veda partisi için Gelin paketi düzenledik.:)))
Hepsi üst üste gelince de bi günde 3 farklı olayın hazırlıklarını yapmak durumunda kaldık:))) yarın sabah itibariyle hepsini teslim etmiş olup rahat bi hafta sonuna merhaba diyeceğiz:)))


Bu arada her hazırladığımız event te mutlaka kurdele kullanıyoruz. Şimdiye kadar renk renk çeşit çeşit binlerce kurdele alımışızdır. Saten kurdelede Uygun marka kurdelelerden şaşmıyoruz, şaşamıyoruz:)))
Ayrıca her türlü baskı işlerimizle ilgilenen, nazımızı çeken Deha Ozalit çalışanlarına burdan teşekkür etmek istiyoruz. Bizi sizler var ettiniz cümlesi buraya cuk oturuyor sanıyorum :))

1 comment:

  1. su kurdeleleri rafta görmek bile beni benden alıyor... yok yok ben bir gelip görmek istiyorum sizi hazırlık telaşınızda....

    ReplyDelete

Bunlar da hoşunuza gidebilir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...