22 February 2011

Anet & Arda


Arkadaşımız Anet ve müstakbel eşi Arda'nın ömür boyu beraberlik yolunda attıkları ilk adımda, söz pastası ve favour olarak tercih ettikleri havlu pastaları hazırlayarak yanlarında olduk.


Tüm mutlu günlerinizde hep beraber olmak dileğiyle,
Jabaven ekibi olarak mutluluklar diliyoruz...

19 February 2011

Kivork is 55!

Son zamanlarda yaptığımız en eğlenceli organizasyonlardan biri Kevork Ağabey'imizin doğumgünüydü.

Kendisi bizim derneğin başkanı, Jabaven çalışmalarımıza her zaman destek olan ve herşeye rağmen süprizimizi yutan insan:))



55'inci yaş günü için sevdiği bomba adamlar temalı süslemeler hazırladık.


Pastasını da bomba şeklinde yaptık :) hem şaşırtıcı hem de çok eğlenceli bir gece geçirdiğini umuyoruz.
İyi ki doğmuşsun apar :))

04 February 2011

Yepyeni bir marka : Sıla Yılmaz

Ülkemizde Fashion Bloggerların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bir kaç sene öncesine kadar parmakla gösteriliyorlardı. Ama şimdilerde blog yazmak yükselen bir trend haline geldi. Tabii ki de bu onbinlerce blogun arasından sıyrılmak, hem kalemiyle hem de tarzıyla fark yaratıp binlerce sadık takipçiye sahip olmak her babayiğidin harcı değil.

İşte bugün bu kategoride olan ve zevkle takip ettiğimiz belki 10 belki 20 tane "özel" blog var. Ve bu özel blogların içinde bir tanesi var ki,biz blogumuza resimler koyup bir şeyler karalarken elimizden tutup bizi kendi dünyasına dahil etti :)) Daha önceki postumuzda da belirttiğimiz kişi , ellerini klavyenin üzerinde daha az gezdirip, dikiş makinesiyle kumaşlarıyla tshirtleriyle daha fazla zaman geçirmeye başlayan , kendi tasarımlarıyla moda dünyasında adından söz ettiren, küçük adımlarla ilerlemeye başlayan ama pek yakında koşmaya başlayacağına inandığımız Sıla Yılmaz ' dan başkası değil:)))

Sıla ilk koleksiyonun tanıtımını 2 Şubatta Bilun Şen 'in Galata'daki butiğinde gerçekleştirdi. Bilun da zaten yukarıda bahsettiğim sayılı bloggerlardan bir tanesi:)) Sıla, açılışı için bizden minik bir masa hazırlamamızı istediğinde ne kadar sevindiğimi anlatamam. Onca zamandır ekran karşısında takip edip yorumlar yazdığım Sılayla bir araya gelebilmek ve ona bu heyecanlı gününde bir nebze olsun yardımcı olabilecek olmak beni çok mutlu etti.

Logosu kesinleşmişti zaten. Biz de logonun izinden ilerleyip pembe ve beyaz bir tatlı masası hazırladık. :))) Tabii Sılayı takip edenler Sılanın tam bir Fiyonk delisi olduğunu da biliyorlardır.:)) Bu ayrıntıyı atlamamız bizim için de imkansızdı:) Jabaven zaten Ermenice kurdele/fiyonk anlamına geliyor :))))

Şimdi sizi fotoğraflarla baş başa bırakıyorumm:))) Yorum yazmadan da geçmezseniz çok sevinirimm:))







Günden arda kalan tek fotomuz :))) Sonya da aramızdaydı o gün aslında ama herkes gittikten sonra fotoğraf çekinmek aklımıza geldiği için bu karede olamadı ne yazıkki :(
Sılacım yeniden sonsuz başarılar diliyoruuzzz:))) Yolun açık olsun:))

01 February 2011

Siu'nun mutlu günü

Arkadaşlar Jabaven Events olarak zevkle ve sevgiyle takip ettiğimiz Fashion By Siu blogunun sahibi Sıla "2 Şubat"tan itibaren Galata'da Bilun Şen'in butiğinde yarattığı tshirtleri satışa sunacak. 
Bizler kendisinin bu mutlu gününde yanında olacağız. Sizleri de aramızda görmek isteriz, detaylar için Facebook'daki event'a katılabilirsiniz.

Bunlar da hoşunuza gidebilir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...