25 January 2011

Yaprak Doğumgünü

Yaprak için hazırlanacak sürpriz doğumgünü partisi için arkadaşı Marissa'nın isteği üzerine
arkadaşlarına birer rozet, özel bardaklar, pipetler, gelenlerin dileklerini yazabilecekleri bir anı board'u , shot bardağı yüzükler ve de bir afiş hazırlandı.


Yaprak'a mutlu bir yaş diliyoruz..

13 January 2011

Nadin's Bridal Shower


Nikahımızdan 1 hafta sonra bana sürpriz bir parti düzenlemişler. Nikahımız siyah beyaz damask deseniyle olduğu için shower'ımı da aynı konsept üzerine kurmuşlar.


Süper bir tatlı masası düzenlenmişti. Fazla bir şey söylemeye gerek yok zaten resimler her şeyi anlatıyor:))) Fotoğrafları daha büyük görebilmek için üzerlerine tıklamanız yeterli :))


Misafirlerin masası da siyah krem olarak düzenlenmiş, centerpieceler, peçeteler, peçetelikler, pipetler, hepsi damask konseptine göre hazırlanmıştı.


Misafirlere verilmek üzere hazırlanan paketler de beyaz altın ve siyah renk tonlarında süslenmişti. Herkesin duygu ve düşüncelerini yazması için bir de fotoblok hazırlamışlardı. Şemsiyem de siyah dantel desenliydi. Kenarlarında da krem fiyonklar sallanıyordu :))


Kardeşim ve eşimin kardeşi için "Baldız to be" ve Görümce to be " yazılı tshirtler hazırlanmıştı. Benim için ise Bride to be tshirtü elime kurdelelerden yapılmış çiçek buketi , başıma yine kurdelelerden yapılmış bir taç ve duvak hazırlanmıştı. Yengem de giymem için tülden yapılmış bir etek getirmişti. :)) Düğün telaşı ve heyecanının arasında bu kadar güzel düzenlenmiş bir sürpriz parti gerçekten çok hoşuma gitti. İnsan bir kaç saat de olsa kafasındaki bütün yorucu düşüncelerden kurtuluyo ve bütün ilginin kendi üzerinde olduğu çok güzel bir zaman geçiriyo. Umarım siz de resimlere bakarken benim yaşadığım duyguları biraz da olsun hissedebilmişsinizdir :)))






11 January 2011

Nati's Birthday

Herkeslere doğumgünü yapılır da bana yapılmaz mı:)


Bu yıl doğumgünümü sevdiğimiz ve her fırsatta eğlenmek için tercih ettiğimiz Zorba Taverna'da kutlamaya karar verdik. 
Herkesin bir takıntısı var, benimki de baykuşlar.. bu yuzden kızlar pastamdan hediyeme herşeyi baykuşlu olarak tasarlamışlar

Bana özel ajandam:) rozetlerimiz veeeee pastam...


Teşekkürler Jabaven Girlz:)

10 January 2011

Aslin is 18...


Aslin'in onsekizinci yaş günü partisinin özel ve farklı olması için ekibimizle irtibata geçti..
Mor ve siyah renklerini çok sevdiğini söylediği için bu renklerden oluşan bir konsept ve kokteyl hazırladık.


Kendisine yeni yaşında mutluluklar diliyoruz...

08 January 2011

Nadin&Fırat Nikah





Öncelikle İyi Seneler dilemek istiyorum.
Umarım 2011 yılı hepimiz için mutlulukla, huzurla, sağlıkla ve başarıyla dolu bir yıl olur.

Uzun zamandır blogumuza yazı yazamadık. Benim düğün telaşımdan ve hazırlıklarımızdan dolayı biraz ara vermiş olduk. İlk olarak nikahımıza yaptığımız hazırlıklarımızı ekliyorum. Kilise düğünümüzden önce resmi nikahımız Ekim ayında kıyıldı. Giyeceğim bluzum krem rengi eteğim ise siyahtı. Bu yüzden renk olarak krem/beyaz-siyah , tema olarak ise damask 'ı uygun gördük.



Nikahın kıyılmasının ardından misafirlere likör ve çikolata ikram edildi . Temaya uyması açısından da süt likörü hazırlandı :))

Kokteyl masasındaki kürdanlar da temaya uygun olarak süslendi.

Jabaven ekibi ise bize sürpriz olarak F ve N harfleri , misafirlerin düşüncelerini yazabilecekleri kapagında bizim resmimiz olan bir defter, ve kapı girişinde Celebrating new life yazılı kocaman bir fotoblok hazırlamışlardı. Bunları görünce gerçekten çok duygulandım :)))

Pastamız da temaya uygun olmalıydı :)) Bu yüzden o da damask desenli olarak hazırlandı :)


Benim için olduğu kadar misafirler için de akılda kalıcı bir gün oldu:) Her ne kadar babaannem siyah rengi kullandık diye bize kızmış olsa da ortaya çok güzel temalı bir nikah çıkmış oldu :))) Arkadaşlarımm sizi çook seviyorum her şey için çook teşekkür ederim ellerinize sağlık:)))

Bunlar da hoşunuza gidebilir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...