20 October 2010

Lara's Baby Shower

Daha Jabaven diye bir oluşumun içine gireceğimizi bile bilmeden, Nadinle düzenlenmesine el attığımız ilk Shower, postlarımızın da ilki olan "Natali'nin Bridal Shower"ıydı (Ne kadar çok natali adı geçiyor bu aralar postlarda:))
Natalimi evlendireli baya oluyor, bu kez başka bir vesileyle, kuzeni Lara'ya Baby Shower düzenlemek için kolları sıvadık.

Benim oldukça beğendiğim Mekan Restaurant'da düzenlenen shower ile ilgili fotoğraflarla sizi başbaşa bırakıyor.
Lara'ya da bebeğinin mutluluk ve şansla gelip, upuzun sağlıklı bir ömrü ailesiyle sürmesini diliyorum.

 çilekli likörlerimiz...
Lara'ya özel çikolatalar.

Misafirlerin iyi dileklerini yazabilecekleri küçük kartlar...

 Lara'nın koltuğu ve hediye poşeti



bebeğimizin ilk pastası:)

19 October 2010

Natali's Baby Shower




Natalinin ablasıyla bu partiyi düzenlerken hangi renkleri seçelim diye düşündük. Bizim aklımızda hep pembe-yeşil bir şeyler hazırlamak geçiyordu. Natalinin mor sevgisini de göz önünde bulundurarak pembe-yeşil-mor üçlemesini kullanalım dedik. Tema olarak ise yeni bebeğe hep prensesim diye hitap edildiğinden , prenses olarak kararlaştırdık.

Gerçekten çok beğenerek hazırladık ve ortaya çok güzel görüntüler çıktı.
Minik Nune aramıza bi kaç hafta sonra gelecek ve onu çook güzel uzun bir ömrün beklediğinden eminiz.
Natalicim umarım yüzün hep o günkü gibi gülücüklerle dolu olur :)))
Hayırlı bir evlat olsun inşallah:)))


Gelen konuklara verilmek üzere hazırlanan minik hediyeler.

Anne adaı için hazırlanan taç ve rozet, gelen hediyelerin kimden geldiğinin yazılabilmesi için etiketler, anneanne babaanne ve teyzeleri için hazırlanan rozetler ve peçetelikler:))





Günün hatırası olarak hazırladığımız ve içinde hazırlanan süslerden birer tane bulunan paketimiz.

10 October 2010

Happy Birthday Berry


Berry'nin doğumgünü için hazırladığımız fotoğraf çerçevesi:)

Vedata Veda Gecesi

Roksi, arkadaşı Vedat'ın veda gecesi için bizden Vedat'ın maskelerini, hatıra olarak saklaması için herkesin duygularını yazacağı anı boardu , kişileştirilmiş pipetler ve fotoğraf çekinmek için photo boardu istedi. Vedat okumak için yurtdışına gideceği için hazırlayacağımız ürünleri de buna uygun olarak hazırladık. :))))  İyi yolculuklar ve başarılar dileriz Vedat :))





Happy Birthday Lina & Welcome Arek


Minik Lina 4 yaşına girerken aileye yeni katılan Arek bebeğe hoşgeldin partisi düzenlediler.
İki kutlama bir arada olacağı için Pembe ve mavi renklerini kullandık ve annenin isteği üzerine prens ve prenses teması hazırladık.











Natali's Bachelorette Party




Natali geçtiğimiz hafta bekarlığa veda edip evlilik hayatına adım attı. Bekarlığa veda partisini renklendirmek için shot bardakları pipetler rozetler ve duvaklar hazırladık. Mekanın masalarının da hazırladığımız pembeyle aynı olması da ayrı bir güzel göründü :))) Natali ve eşinee beraber geçirecekleri mutlu uzuun yıllar dilerizzz. Mutluluklarrrr:)))



Serli's Twincess Baby Shower

Serli yakında iki minik prensesini kucağına alıcak . Serli'nin eşi ve arkadaşı ona sürpriz bir parti düzenlemek için bizden yardım istediler. Pamuk şekerleri fikri onlardan geldi. Bu fikirle pamuk şeker arayışına geçtiğimzde aradığında bulamadığın fakat aramadığında en alakasız yerde bile karşına çıkan bir yiyecek olduğunu farkettik:)))
Uğraşlar sonrasında pamuk şekerlerimiz, mini likör bardaklarımız, çilek aromalı sütümüz, peçeteliklerimiz, şemsiyemizi düzenledik. Yine fotolarla sizi baş başa bırakıyorum :))))





Selin's Bachelorette Party:)))))


Selincm şu anda 1 haftalık rötarla balayında :) Ben de geç kalmış olduğumu kabul edip 2 haftalık rötarla bekarlığa veda partisi resimlerini ekliyorum :) Rozetler, pipetler ve de gecenin favori aksesuarı olan shot bardağı yüzükler hazırladık :)))
Fotolar için aşağıya devam edebilirsiniz:))) Seline ve Sevana bu yepyeni hayatlarında sonsuz mutluluklar diliyoruzz:))))



Bunlar da hoşunuza gidebilir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...