30 June 2010

Hakkımızda çıkan ilk blog yazısı :)))

Daha önce hakkımızda ekşi ,itü ve uludağ sözlüklerde başlıklar açılmıştı ama ilk defa bir blogda hakkımızda yazı yazıldı:))
Bu bizi ne kadar heyecanlandırdı ve mutlu etti size anlatamam:))
Happily Ever After takip ettiğim sayılı bloglardan biridir. Düğün arifesinde olan benim gibileri için her türlü yararlı bilginin olduğu ve bilgisayarımı açtığımda kontrol etmeden geçemediğim bir blog.

Daha Jabaven oluşumuna girmeden bu blog'un yazarları Gelin'e ve Azra'ya mail atmıştım ki bu sene evlenen çok arkadaşımız var bekarlığa veda veya shower yaparsam resimleri sizinle paylaşırım diye. Ama aradan zaman geçti ve biz kendimizi burada bulunca biz de blogumuzu gönderdik bakmaları için.

Ardından gelen hakkımızda yazı yazma teklifini görünce havalara uçtuk resmen:)) Kızlarla ufak bir taslak hazırladık ve gönderdik Gelinn 'e. Bu sabah ise kendi yazımızı görünce tüylerimiz diken diken oldu:))) Yazıya ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli:)))

Gelinn 'e ve Azra'ya bu güzel jestleri için çook çook teşekkür ediyoruzz:))) Biz minik adımlarımızı atmaya çabalarken arkamızdan destek olup düşmememizi sağlayan herkese de burdan sevgilerimizi iletiyoruz. İyi ki varsınız:))

Herkese mutlu günlerr

26 June 2010

Narod'un Bekarlığa Vedası

Narod'un bekarlığa veda partisine katılan tüm kızlar perşembe günü Aşk-ı Memnu yu izleyince bizden kopya çektiklerini düşünmüş:)))

Nedenini sorarsanız tabii ki de behlül maskeleri derim :))) Yani bizim için biricik Kıvanç Tatlıtuğumuz:) Yakışıklı insan. Tabi Nihal için damat :))

Naroda Bridal party yapmıştık. Düğün gününden 2 gün önce 21 Mayısta ise kız kıza bir girls night yapalım dedik. E öyle kuru kuru da olmaz tabi:) Mekan olarak Nışantaşındaki Scotch Club belirlendi. Ne yapalım ne edelim derken kolye şeklindeki shot bardakları geldi aklımıza. Zaten yurtdışında örnekleri olan bu bardakları kendimiz yapalım dedik ve rengarenk zincirler aldık. Shot bardaklarını da delip zincirleri içlerinden geçirdik. Üzerlerine de zincilerin renklerinde fiyonklar yapıştırdık. Rengarenk zincirlerin de görünmesi için tüm kızlardan siyah giyinmesini rica ettik. Sadece gelin beyaz giyecek ve bizden ayrı olacaktı:))
Herkesin kafasına da birer tüylü taç aldık narodla beraber. Hatıra olarak saklanması için.

Bekarlığa veda partisi olduğuna göre yakışıklılarla dolu bir gün olsun istedik. İstemekle yetinmedik ve hayata geçirdik:))

Gördüğünüz gibi o gece tüm yakışıklı aktörler Narod'un masasındaydı:))) Brad Pitt mi dersiniz Jesse Metcalfe mı dersiniz. Kimi ararsanız ordaydı. Ve tabii ki Kıvanç Tatlıtuğ da :)))

Gelin görün ki bu perşembe akşamı bi baktık ki Nihale yapılan bekarlığa veda partisinde aynı Kıvanç maskeleri:)) Yani aynı resmi almışlar maske yapmışlar :))) Yok ellerinde kanlısı canlısı varken neden farklı bi foto koymamışlar hayret ettim:)))

Neyse , mekanımız Scotch olunca Melisa'nın ağzından Scotch Brite? Scotch ve Bride? kelimeleri döküldü:))
Ardından ortaya şöyle bir şey çıkıverdi:))

Boynuna asılı bir adet The Scotch Bride kuşağı :)) beline bir tülden etek ve de minik bir scotch brite dan yapılmış gelin:))) onu da boynunda görebilirsiniz:))))
Daha yakın bi fotosunu bulur bulmaz ekleyeceğim

Olaylı geceden bir kaç foto hemen aşağıda:)



Gecenin sonunda elimizde kalan fotoğraflar paha biçilemezdi :))) Kesinlikle tavsiye ederizz:))))

Çorap Çiçekler:)))


Bu aralar bi kaç baby shower teması hazırlıklarına giriştik. Çünkü şu ana kadar gelen telefonlar yaz aylarında bir çok yeni kızların aramıza katılacağını gösteriyor:)) Biz de herkese aynı şeyleri yapmamak için bi kaç farklı tema üzerinde çalışmalara başladık:)))

Bugün daha önce yaptığım ve dünyalar güzeli bir kız bebeği (Yeraz) dünyaya getiren arkadaşım için hazırladığım çorap çiçekleri sizlere göstermek istedim:))

Minik Yerazı hastanede görmeye giderken bu saksıyı götürmüştüm. Şu anda da Yerazın odasını süslüyor :))) Beğenilerinize sunuyorum:))


16 June 2010

İki Mavi parti ve iki ayrı Narod :)))


Bugün farkettim ki yazıları okumayan bir insan aslnda iki mavi masanın da aynı olayda yapılmış olduğunu düşünebilir:) Aslnda biri bridal party diğeriyse baby party :) Ama şansa ikisi de mavi ikisi de narod :)))
Anne adayımız Narodun resmini de koymamışım hiç :) bari onu da koyayım hemen dedim:)) Karnı pek görünmese de kırmızı elbiseli olan annemiz Narod :))) Kucaktaki ufaklık ise Narodun minik kızı Nare :))

Nareye yaptığımız tütünün resmi yok demiştim:) ama varmış buldm:)) Hemenn ekledim:))

13 June 2010

Narod'a Baby Party:)) Part II

Ve İşte yeni partimizin fotoğrafları:))) Beğeniceğinizi umuyorum:))









Narod'a Baby Party :)) Part I- Hazırlıklar:))

Sürprizz Partimizin aslnda sürpriz olamadığını:)) ve bebek bekleyen annemizin aslnda her şeyi anlayıp da çaktırmadığını öğrenmmiş olduk:)) ama en azından süsler sürprizdi:))) Hazırladığımız masa kesinlikle sürprizdi ve insanların verdiği olumlu tepkiler bizi en çok mutlu eden kısım oldu :))

Sabah 9.30 tan akşam 19.30 a kadar party mekanındaydık:) Hazırladığım tüm süsleri teker teker yerleştirmek baya zamanımızı aldı ama sonuç gerçekten çok başarılıydı:)
Şimdi sizi ilk bölüm yani yapım aşamalarıyla baş başa bırakıyorum:))) Ardından bitmiş hali gelicek:))

Masamızı hazırlarken:)

Masaların ortalarına balonlu saksılar hazırladık:))

Pembe Tütüleri ailenin ilk bebeği Nare ve kuzeni Lena için yapmıştım:)) giydikten sonra fotoğraf çekmemişim yeni farkettim:(((

10 June 2010

Yeni Projemizin Perde Arkası


Aslında bu yazıda yapım aşamalarına dair daha çok ayrıntı vermek isterdim. Ama ne yazıkki sürpriz bir parti olacağı için detayları daha sonra yayınlayacağız :)
Bu bizim ilk projemiz sayılır. Facebook sayfamızdan yaptıklarımızı görüp beğenen bir kişi bizimle irtibata geçti ve süreç bu şekilde başlamış oldu. Önce bir iki telefon konuşmasıyla isteklerini belirledik. Yani hangi renkler kullanılabilir hangi objelere yer verilebilir gibi. Daha sonra kafamızda oluşturduğumuz temayı örneklerle beraber birebir görüşme sırasında sunduk:)) Ve tabiki ardından da işlemlere başladık:) Yine her şey el yapımı olduğu için her detayla teker teker uğraşıldı:)
Fotoğrafları burada yayınlamamak için kendimi çok zor tutuyorum ama sadece pek bir şey anlatmayan tek bir foto koyuyorum:))
Pek yakında yeni fotolarda burada buluşmak üzere...:)))

Sevgiler
Nadin

06 June 2010

Yeni Oluşum Jabaven:)))

Aslında uzun zamandır aklımızda olan bir şeydi blog oluşturmak. Ama neden bir türlü elimiz gitmedi başlayamadık. En sonunda etrafımızdaki baskılara dayanamayıp blogumuzu oluşturduk ve beğenilerinize sunduk:)))
Öncelikle bu blogda gördüğünüz bizim yaptığımız her şey % 100 el yapımıdır bunu belirtmeden geçmeyelim:)) Çünkü yaptığımız çoğu şeyi hazır alınmış sananlar çoğunlukta Oysaki hepsi ayrı ayrı uğraşılmış şeyler.  Aslnda bu işe başlama noktamız da burası. Hazır şeyleri alıp süsleme yapmak yerine emek harcayıp farklı özel ve akılda kalıcı şeyler yapmak istememiz.

Sadece süsleme yapmak da değil. Yeri geldiğinde arkadaşımızın yeni bebeği için doğum hediyesi. Yeri geldiğinde gelin olacak arkadaşımıza sürpriz parti, ya da başka bi arkadaşımıza doğumgünü hediyesi. Aklınıza gelebilecek her türlü hediye veya ufak çaplı organizasyonlar:) Ufak ama sevgiyle yapılmış şeyler. Şimdi sevgiyle yapılmış diyince reklam sloganı gibi oldu:))) Ama gerçekten severek yapılmış şeyler hepsi teker teker :)) Zaten severek yapıyo olmasak o kadar zaman harcanmaz sanırım :))

Yepyeni bir blog ve bizim için yepyeni bir başlangıç:)))
İlk blog deneyimimiz olduğu için çok heyecanlıyız. Umarım yazılarımızı beğenerek okursunuz ve beğendiklerinizin altına yorum bırakmayı unutmazsınız :)))) Görüşlerinize çok ihtiyacımız var :)) 
Yeni projelerimizde burda olacağız:)
Bizi takip ettiğiniz için çok teşekkürler
Sevgilerr:)))

Jabaven ekibi adına
Nadin :)

04 June 2010

Natali's pink&brown party



Bu baharın zevkli ve renkli geçeceği kış günlerinde aldığımız düğün haberleriyle belli olmuştu.

İki güzel arkadaşımız Mayıs ayında evleniyorlardı ve onlar için düzenlenecek sürpriz partiler vardı.

Bunlardan ilk'i Peri kızının sürpriz partisiydi.

Yeraz ile Nadin'in parti alışverişinden döndükleri zamanki heyecanı görmeye değerdi.
Seçilen renkler pembe ve kahve idi ve bu uyuma bayıldık.

Partinin gerçekleşeceği salonda, diğer organizasyonlarımızda gözümüze batan ve bizi rahatsız eden bir sütun'umuz vardı. Ancak bu kez ondan rahatsız olmak yerine süslemeye karar verdik.

Konsepti tamamlayan bir unsur olarak partide yerini aldı böylece...

Bundan sonra sıra diğer detaylara geldi..

Pembe-kahve bardaklar...
Masalar
Servis masası

Narodo's Blue Party



Bu ekibin sabırsızlıkla beklediği bridal party için fikirler aylar öncesinden beri paylaşılıyordu.
Gelinimizin mavi renge bayılması, nedimelerin giysilerini mavi olması gibi detaylar partinin rengini de belirledi.

Konsept gereği her şey mavi:)
İlk fotoğrafta Mavi masamızı görüyorsunuz.



Masadakilere göz atarsak...
Mavi hipnoz şekerlerimiz..

Hindistan cevizi kaplanmış mozaik pastalarımız...


Melissa'nın elleriyle hazırladığı gelin-damat kurabiyeleri


Mavi çikolata kaplı mozaik pastalarımız ve kruçao'lu içeceklerimiz



Mavi kremalarla kaplı cupcakelerimiz ve mavi külahlardaki çerezler


Gelin'in en çok beğendiği detaylardan biri...


Sonyanın tasarımıyla kişiselleştirilmiş çikolatalar


Günün en güldüren hediyesi...:)


Gelin'in masası


***********
Her nedime için giysisine uygun olarak tasarlanan nedime t-shirtleri
Hem geline hem de nedimelere çok hoş bir sürpriz oldu:)







Gelinin t-shirt'ü
Elinde çiçeği ve başındaki duvağıyla herkesin dikkatlerini üzerine topladı
Klasik bridal parti oyunlarından gelinlik oyununa nedimeler mankenlik yaptılar...


Photo corner fikri bizim en sevdiğimiz detaydı... kesinlikle muhteşemdi...



Bunlar da hoşunuza gidebilir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...